Teljes körű és testreszabott szolgáltatások a műanyag- és fémiparban

2022. március 30., szerda, 06:00

Címkék: EVOLT Kft. fémipar fröccsöntőszerszám műanyagfröccsöntés műanyaggyártás műanyagipar normália precíziós szerszámok szerszám szerszámtechnika

A magyar tulajdonú EVOLT Kft. közel 25 éves fennállása alatt Magyarország egyik leginnovatívabb szerszámelem (ún. szerszámnormália) partnerévé nőtte ki magát, teljes körű és testreszabott szolgáltatásokat nyújtva ügyfeleinek. Vállalatunk évek óta stabil beszállítója mind a térség családi és kisvállalkozásainak, mind a multinacionális, nagyvállalati szektornak a műanyag- és fémfeldolgozó iparban, azon belül is a fémnyomásos öntésben, a műanyagfröccsöntésben, valamint a gépgyártásban, illetve a szerszámgyártásban és -karbantartásban.

Megbízhatóságunkkal és szolgáltatásaink szakmai színvonalával elértük, hogy számos neves cég, mint például svájci székhelyű Agathon AG, vagy éppen a német Jost Chemicals is kizárólagos magyarországi képviselőjének választott bennünket. Az Agathon golyós és görgős vezetőelemeket, komplex vezetőrendszereket gyárt világszínvonalon, a Jost Chemicals pedig a fém- és műanyag-feldolgozó üzemeknek fejleszt egyedi, speciális igénybevételekhez formaleválasztókat, kilökő kenőzsírokat, konzerválóanyagokat, szerszámtisztítókat vagy éppen magas minőségű csigatisztítókat.

Több mint két évtized tapasztalattal rendelkező, elhivatott és megbízható szakembergárdánk szinte minden elképzelhető feladattípussal találkozott már, és ezzel a tapasztalati háttérrel áll ügyfeleink gyors, lendületes és színvonalas rendelkezésére székesfehérvári székhelyünkön. A stabil és gördülékeny munkamenetet saját logisztikai rendszerünk garantálja. Munkatársainkat folyamatosan oktatjuk, képezzük. Meggyőződésünk, hogy kollégáink egyéni hozzáállása és szakértelme, az EVOLT vállalati kultúrájával párosulva, üzleti sikereink egyik kulcsa. Ehhez nagyban hozzájárul első osztályú beszállítóinkkal kialakított együttműködő, fejlett kapcsolati rendszerünk, ami segít teljesíteni a megbízhatóság és alaposság magas követelményeit.

Fontos számunkra, hogy folyamatosan bővülő termékpaletta és szolgáltatás álljon rendelkezésre, ami biztosítja, hogy az EVOLT egy kézből tudjon átfogó megoldásokat kínálni. Tapasztalatunk, infrastruktúránk és kapacitásaink garanciát adnak a kiemelkedő ügyfélkezelésre és a folyamatos, megbízható minőségre, ez egyben biztosíték akár összetett igények zökkenőmentes kiszolgálására is.

Küldetésünk lényege ügyfeleink komplex, rendszerszintű kiszolgálása, minden esetben igényre szabott megoldásokkal. Az önmagunkkal szemben támasztott követelmények termékeinkben és szolgáltatásainkban is megmutatkoznak. A sürgős, expressz megbízásokat is ugyanolyan megbízhatóan és pontos határidővel teljesítjük, mint keretrendeléseinket. Folyamatosan bővülő készletünknek köszönhetően rugalmasan tudunk reagálni, és rövid határidővel szállítanunk. Raktárunk nagy fokú rugalmasságot biztosít. Ha ezzel együtt sem tudjuk azonnal a megfelelő megoldást kínálni, szaktudásunkkal támogatjuk ügyfeleinket a megfelelő alternatíva megtalálásában.

Minden kapcsolatunkban az emberségre és a korrekt együttműködésre törekszünk, függetlenül attól, hogy ügyfeleinkkel, beszállítóinkkal vagy akár saját csapatunkon belüli kapcsolatról van szó. Beszállító partnerként alapvetően mindig ügyfeleink igényei állnak számunkra a középpontban. Vevőink tartós elégedettsége állandó célunk és egyben motivációnk. Székesfehérvári telephelyünkre első osztályú beszállítóktól érkeznek a termékek. Nemcsak a minőséget, hanem az elfogadható árakat és a rövid szállítási határidőt is szem előtt tartjuk. MSZ EN ISO 9001:2015 szerinti tanúsítvánnyal rendelkezünk.

Vevői bizalommal kitüntetett termékeink, szolgáltatásaink:

  • Agathon nagy pontosságú, precíz golyós és görgős vezetőelemek, vezetőrendszerek és hengeres finom összevezetők kimondottan nagy löketszámhoz, extrém hosszú élettartammal.
  • Egyedi, rajz szerinti és szabványos furatképzők, kilökők, lapos és csőkilökők, lyukasztók.
  • Precíziósan köszörült, finommart hasábok, lapos rudak 17-féle szerszámacélból, Európa legnagyobb raktárából és egyik legszélesebb választékából. Szerszámelemek, szerszámbetétek, szerszámok javítása, módosítása, pótlása.
  • Fröccsöntőgépek, szikraforgácsoló gépek, műanyag fröccsöntőszerszámok és nyomásos öntőszerszámok, hűtőcsatornák, hőcserélők, olajos és vizes vízrendszerek hatékony tisztítása Cleantower technológiával.
  • Magas minőséget képviselő csigatisztítók, forrócsatorna-tisztítók a svájci Ultra System AG képviseletében.
  • Kimondottan egyedi igényre kifejlesztett kilökő kenőzsírok, formaleválasztók, konzerválóanyagok, szerszámtisztítók.
  • Gázrugók, nyomórugók extrém hosszú élettartammal, nagy igénybevételekhez.
  • Elektródák, csőelektródák, gyanta, pótalkatrészek, szűrők szikraforgácsoláshoz.
  • Önkenő, karbantartást nem igénylő grafitos bronz csúszó- és vezetőelemek, CAM-egységek.

A jó szolgáltatás sokkal többet jelent számunkra, mint annyit, hogy telefonon elérhetők legyünk. Ügyfeleinknek átfogó és elkötelezett ügyféltanácsadást, hozzáértő és igényekhez igazodó raktározást, megbízható és gyors szállítási szolgáltatást nyújtunk, valamint azt a képességet, hogy mindig nyitott füllel hallgatjuk kívánságait és aggályait. Ezen túlmenően arra törekszünk, hogy olyan partner lehessünk, aki egy kézből mindent biztosít a fröccsöntéshez vagy éppen a fröccsszerszám-karbantartáshoz, és aki szükség esetén nemcsak gyorsan, hanem hatékonyan is képes intézkedni. Ez azt jelenti, hogy vevőinknek mindig rendelkezésére állunk, ha kérdésük vagy problémájuk van. Szolgáltatásainkból jól látható, hogy az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb számunkra.

Schindele Zsolt, az EVOLT Kft. ügyvető igazgatója

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek