Bezár az ózdi ABB gyár, minden gép megvásárolható

2020. szeptember 08., kedd, 06:00

Címkék: ABB Arburg árverés aukció elektromos fröccsöntőgép fröccsöntő Maynards műanyag műanyagfröccsöntés műanyaggyártás műanyagipar ózd

Az ózdi ABB Circuit Breaker gyártóüzem bezárásával az ingatlanbefektetési lehetőségeken túl egyedülálló alkalom nyílik több mint 50 modern műanyag fröccsöntő gép és hozzá tartozó szerelési eszköz megvásárlására.

Az energiaipar és az automatizálás terén világszinten is éllovas ABB a közelmúltban jelentette be, hogy bezárja ózdi gyártóüzemét. A Maynards a Newmark Knight Frank ingatlan-tanácsadó céggel együttműködve kínálja eladásra az összes gyártóberendezést és az azokhoz kapcsolódó rendszereket.

A telephely Budapesttől északkeletre, mintegy kétórás autóútra fekszik egy rendkívül vonzó lokációban, a Bosch, a BMW, a Jabil és a Faurecia gyártóüzemeinek közelében. Az ajánlattétel előtt a Maynards képviselőivel egyeztetve a helyszíni bejárás és a gépek megtekintése is lehetséges. A főként elektromos kismegszakítókat, áram-védőkapcsolókat és túláramvédelmi megszakítókat gyártott ózdi üzemből több mint 50 modern fröccsöntőgép, összeszerelő berendezés, valamint tiszta helyiség kerül értékesítésre.

A berendezések között többek között megtalálhatók:

  • Több mint 50 fröccsöntőgép 25–260 tonna nyomóerő között: ENGEL / ARBURG / KRAUSS-MAFFEI / BATTENFELD
  • Műanyag fröccsöntő eszközök és berendezések: PIOVAN / WITTMANN / RAPID / MORETTO & HASCO
  • Tisztahelyiség-felszerelések: ISO 6 / ISO 7 / ISO 8 szabványokhoz

Az üzemterület és a gépek egy 1998-ban épített, 22 500 négyzetméteres épületben találhatók. A telephelyhez műhelyek, raktárak és irodák is tartoznak.

A gyártóberendezésekre 2020. október 28-ig lehet licitálni nyilvános online aukción. A vételi ajánlat megtételéhez, kérjük, regisztráljon a https://auctions.maynards.com oldalon, ahol további információk is megtalálhatók a gépekről és berendezésekről. Amennyiben érdekli ez az egyedülálló lehetőség, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az ABB@maynards.com e-mail-címen. Várjuk jelentkezését!

https://auctions.maynards.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

Média Partnerek