ARBURG Csomagolási napok

Különleges esemény a csomagolóipar számára

2014. október 20., hétfő, 21:23

Címkék: csomagolástechnika

2014. november 5-6. között kerül megrendezésre az első Arburg Csomagolási napok című rendezvény a cég lossburgi központjában. A fejlesztésekre, a trendekre és a jelenlegi piaci fejleményekre fókuszáló nemzetközi csomagolástechnológiai konferenciára a világ minden tájáról várnak előadókat és meghívott vendégeket.

– Az Arburg Csomagolási napokkal egy kiemelkedő nemzetközi fórumot hívtunk életre a terület szakemberei számára. Jeles előadóinkkal és partnereinkkel közösen lehetőség nyílik a jelenlegi trendek, innovációk és piaci fejlemények megvitatására, valamint az intenzív tapasztalatcserére. A teljes értéklánc termelési hatékonysága górcső alá kerül – jelentette ki Helmut Heinson, az Arburg értékesítésért felelős ügyvezető igazgatója a kétnapos rendezvény kapcsán.Szakértői előadások és gépbemutatók

– A gyakorlati alkalmazásokkal támogatott előadások hangzanak majd el a terméktervezés, az anyagválasztás, az automatizálási megoldások, valamint a fröccsöntési technológia területeiről – tette hozzá Andreas Reich csomagolástechnikai szenior értékesítési menedzser. Konkrét gyakorlati példák mutatják be az Allrounder fröccsöntő gépek csomagolási alkalmazásra történő adaptációit. Csomagolóelemek gyártásánál is a teljes gyártási folyamat holisztikus megközelítése eredményezi a gyártás hatékonyságát és a lehető legalacsonyabb fajlagos költségek elérését.

Kiemelkedő látnivalók a bennfentesek számára

Négy hibrid és nagy teljesítményű elektromos gép mutatja be az Arburg innovatív fröccsöntés-technológiai és automatizálási megoldásait. A sebesség és pontosság a hidraulikus erővel és dinamikával történő ötvözése révén a hibrid HiDrive sorozat különösen alkalmas a vékonyfalú technológia és a rekeszek hatékony nagyüzemi gyártására. A demonstráció In-mould labelling folyamattal létrehozott fedélcímkézett csészék és 72 szerszámüreget igénylő csavaros kupakok legyártásával egészül ki.

Változatos programsorozat

Az első nap speciális programjai és előadásai után minden résztvevőt vár egy gyárlátogatás és egy kellemes esti rendezvény, egy fakultatív program pedig a haslachi Foboha gyárba is elviszi az érdeklődőket, ahol egy komplex alkalmazásban a kockatechnológia kerül bemutatásra elektromos Arburg fröccsöntő gépek közreműködésével.

www.arburg.com/hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN FEBRUARY

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

Média Partnerek