A WINTEC már Európában is elérhető

2023. július 19., szerda, 06:00

Címkék: ENGEL fröccsöntés fröccsöntő műanyag műanyaggyártás műanyagipar WINTEC

A WINTEC az ausztriai székhelyű ENGEL-csoport tagjaként Európára is kiterjeszti t-win fröccsöntőgépeinek értékesítését. Így a kétlapos nagyméretű gépek világszerte elérhetővé válnak.

A WINTEC 2014 óta gyárt a kínai Changzhouban kiváló minőségű fröccsöntőgépeket standard alkalmazásokhoz. A vállalat fennállása óta az ázsiai, később az afrikai és amerikai piacon is sikeresen megalapozta a márka hírnevét. Az ENGEL-csoport az európai terjeszkedéssel következetesen folytatja kétpiacos stratégiáját.

A legszélesebb körű megoldás egy kézből

„Europában is növekvő kereslet mutatkozik a nagy teljesítményű és egyben gyorsan elérhető standardizált fröccsöntőgépek iránt” – véli Dr. Stefan Engleder, az ENGEL-csoport vezérigazgatója. Ennek oka egyrészt az erősödő költségnyomás, másrészt a változó terméktrendek. A gyorsan elérhető fröccsöntőgépek rövid piacra jutási időt biztosítanak. A WINTEC ezekhez az elvárásokhoz igazodva ajánlja testreszabott megoldásait vonzó ár-érték arany mellett.

Az ENGEL-csoport a világon egyedüliként egy kézből kínálja megoldásait az igények teljes körének kielégítésére, legyen szó standard fröccsöntésről vagy akár technológiai kihívást jelentő alkalmazásokról: mindezt bevált, megbízható termékekkel és rendszerekkel.

Európai minőség Kínából

A t-win fröccsöntőgépek az olyan egykomponensű fröccsöntés során kerülnek alkalmazásra, amelyhez nem szükséges egyedi technológia, azonban magasak a minőséggel és folyamatstabilitással szemben támasztott követelmények. A gépek kiszállítása előre konfigurálva történik, ami lerövidíti az üzembe helyezési időt.

Az európai fejlesztésű WINTEC gépek gyártása a kínai Changzhouban zajlik, amely telephely az ENGEL-csoport globális minőségmenedzsmentjének szerves részét képezi.

Az ENGEL-csoport által biztosított, világszerte helyben elérhető magas színvonalú szervizszolgáltatás es alkatrész-ellátás jelentős szerepet játszik ügyfeleink döntéshozatalában.

Energiahatékonyság, megbízhatóság és nagy teljesítmény

A t-win sorozat hidraulikus kétlapos gépeit 4500–24000 kN záróerővel kínáljuk. Az energiatakarékos servowin szervohidraulika az alapfelszereltség részét képezi. Az intelligens C3-vezerles intuitív kezelést, ergonomikus munkavégzést tesz lehetővé, valamint gondoskodik a különböző típusú és márkájú robotok – elsősorban ENGEL viper lineáris robotok – rugalmas integrálhatóságáról.

A WINTEC t-win bemutatógép az ENGEL-Hungária Kft. budapesti székhelyén tekinthető meg. Időpontokért keresse kollégáinkat a training.hu@engel.at e-mail címen.


A kompakt, teljesen elektromos fröccsöntőgép: e-mac

6 ok, amiért érdemes megfontolnia egy ENGEL 100, 130 vagy 180 tonnás e-mac fröccsöntőgép beszerzését:

  • Gyors, akár azonnali elérhetőség a raktárigép-programnak köszönhetően
  • Gyors és globális szerviz
  • Minimális alapterületet igényel
  • Rendkívül rugalmas programozhatóság
  • Tiszta gyártási körülmények a burkolt könyökműnek köszönhetően
  • Kompakt hidraulikus tápegységgel bővíthető

Még több információért és előnyért látogasson el központi weboldalunkra:

ENGEL-Hungária Kft.

H-1037 Budapest,  Kunigunda útja 70/B.

Tel. +36 1 453 30 77

Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan lehet azonnal az Öné egy e-mac gép, vagy további információra lenne szüksége, forduljon értékesítő kollégáinkhoz a sales.hu@engel.at e-mail címen.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek