Az új irány

Autodesk 360 Fórum Budapesten

2012. május 19., szombat, 07:01

Címkék: 360 Autodesk Design&Creation Suite budapest fórum RaM Colosseum

Az Autodesk megoldásai évek óta segítik vállalkozásokat a sikeres mérnöki munkában. Az Autodesk Design&Creation Suite termékek szoftverkövetéssel együtt elérhetővé teszik az ügyfelek számára a nagyobb kapacitású felhő-alapú támogatást, számos szolgáltatást, valamint további előnyhöz juttatják a felhasználókat az Autodesk360 platformon.

A tervezési adatok és a számítási szolgáltatások felhőbe történő kiterjesztésével megszűnik a helyhez kötöttség és növekszik a számítási kapacitás. A mérnöki feladatok elvégzése, az adatokhoz való hozzáférés már bárhol, bármikor megvalósítható az Autodesk mobil alkalmazásai és szolgáltatásai segítségével.

 

 

Az új, célirányosan fejlesztett Autodesk termékek megismerésére kínál kiváló lehetőséget a budapesti RaM Colosseum Élményszínházban június 5-én jelentkező Autodesk 360 Fórum, amely rendezvényen olyan szakemberekkel léphetnek kapcsolatba az érdeklődők, akik jól ismerik az Autodesk 2013-as szoftvereit és a különböző alkalmazói szakterületek/ágazatok sajátosságait. A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.

Időpont: 2012. június 5. (kedd) 9.00-16.00
Helyszín: RaM Colosseum Élményszínház – 1135 Budapest, Kárpát u. 23.
 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

Média Partnerek