Műanyagipari seregszemle

Megkezdődött a K 2016 kiállítási regisztrációja

2015. február 17., kedd, 09:54

Címkék: 3D nyomtatás K 2016 műanyagipar

A műanyag- és gumiipar vezető kiállítására januártól vált lehetővé a kiállítói regisztráció a nyomtatott kiállítói meghívók kiküldésével, és az online regisztrációs űrlap elérhetővé tételével. Az előző, 2013 októberében tartott rendezvényen 3 220 kiállító mutatta be innovációit 218 000 szakmai látogató számára.

A K 2016 szakvásár kiállítói regisztrációs határideje 2015. május 31. – Több hónapos előkészítői fázis után most váltunk az aktív szakaszba. Mivel a düsseldorfi K kiállítások az iparági premierek igazi platformjának számítanak, ismét nagyon magas részvételi arányra számítunk. Az ágazat meghatározó cégei háromévente Düsseldorfban mutatják be már megvalósult és még csak vízióikban létező megoldásaikat. A páratlanul átfogó spektrum, illetve a kiállítói és látogatói nemzetköziség külön osztályba sorolja a K szakkiállításokat.

A kiállítói látványosságokat a K 2016 a műanyagok változatos tulajdonságait és lehetséges felhasználási lehetőségeit bemutató különleges show-val egészíti ki. Az egészség és a táplálkozás, az életminőség, a kommunikáció és a globális hálózatok, az energiahatékonyság és klímavédelem, a biztonság és a mobilitás néhány kiragadott példa a német műanyagipar által a Plastics Europe Deutschland és a Messe Düsseldorf égisze alatt szervezett külön szekciónak.

A K 2016 kísérő programjai közül kiemelkedik a PEPSO pavilonban elhelyezett, az additív gyártást bemutató Science Campus is. A kutatásra és oktatásra fókuszáló speciális zónában az intézetek, egyetemek és egyéb felsőoktatási intézmények a műanyag- és gumiipar komplex témakörében mutatják be legújabb tudományos eredményeiket. A 3D fab+print címszó arra utal, hogy a kiállításon különleges hangsúlyt kapnak a 3D nyomtatásként ismert generatív gyártási technológiák. A Printed Electronics Products and Solutions (PEPSO) pavilonban a nyomtatott elektronikai fejlesztések beszállítói mutatják majd be legújabb fejlesztéseiket.

Számos online funkció könnyíti meg a kiállítói regisztrációt és a részvétel megszervezését. A 2013-ban is kiállító cégek a már meglévő belépési adatokkal is bejelentkezhetnek, és a jelentkezési lapon csak az azóta megváltozott információkat kell megváltoztatniuk. Az első alkalommal kiállító cégeknek a kiállítási stand típusát és méretét, valamint a termékkategóriákat kell megadniuk. A céges adatok és a kapcsolattartáshoz szükséges információk megadása után a regisztráció már be is fejeződött. Kérdés esetén a Messe Düsseldorf és a 72 külföldi képviselet készséggel áll rendelkezésre.

A K 2016 műanyag- és gumiipari szakkiállítás 2016. október 19–26. között kerül megrendezésre Düsseldorfban.

www.k-online.de

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
TERMÉK + MEGOLDÁS

Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

Média Partnerek