MakerBot Replicator 2 3D nyomtató 100 000 Ft kedvezménnyel!

2015. július 03., péntek, 17:12

Címkék: 3D nyomtatás asztali 3d nyomtató freedee kedvezmény MakerBot Replicator 2

Valóban előnyös, egyszeri ajánlattal állt elő a FreeDee Printing Solutions, a MakerBot hivatalos hazai forgalmazója. A világ egyik legnépszerűbb asztali PLA 3D nyomtatóját, a MakerBot Replicator 2-t nyár végéig nettó 100 000 Ft értékű levásárolható kedvezménnyel kínálják.

Nyáron kicsit lelassul az élet, mégis, ha most valaki nincs résen, azt gondoljuk, hogy egy valóban jó üzletről csúszik le, amelyről pedig ezen a linken érdeklődhetett volna. A 3DHubs havonta frissülő riportja alapján a lassan 3 éve megjelent MakerBot Replicator 2 a világ harmadik legelterjedtebb és talán a legkedveltebb 3D nyomtatója. A FreeDee például több mint 2 éve állított munkába 2 db Replicator 2-t, és azóta szakadatlanul használja a 3D nyomtatási megrendelések teljesítésére. Így kétség nélkül állítja, hogy egy megbízható, hosszú élettartamú eszköz az, amelyet most nyári kedvezménnyel ajánl.

A printer ránézésre is minőségi, jól megtervezett eszköz. Erős acélszerkezete meggátolja a rázkódást és vibrálást nyomtatás közben, valamint egy LCD kijelző is került a házra, ami segítségével SD kártyáról is nyomtathatunk és a beállításokat is egyszerűen és gyorsan tudjuk kezelni. A 18,5x,15,3x,15,5 centiméteres nyomtatási térfogat elég sokoldalú és a legtöbb projekt esetében elegendő. Ebben a térben 100 mikron felbontással nyomtatva finom érintésű felületeket, utókezelést nem igénylő prototípusokat hoz létre. Az ingyenes MakerBot Desktop szoftverrel pedig az előkészítés is gyerekjáték.

A MakerBot Desktop nem csak egy profi, ingyenes nyomtatás-előkészítő szoftver, de egyben segít a nyomtatási fájlok keresésében, rendszerezésében, felhő alapú tárolásában, valamint tutorial videók is elérhetők rajta keresztül. Bár sokan azt hiszik, a 3D nyomtatók még közel sem úgy működnek, mint egy 2D nyomtató, ami minden kattintásra ugyanazt az eredményt hozza. Így egyáltalán nem elhanyagolható előnye a Replicator 2-nek, hogy a MakerBot 2009-ben alakult és azóta a világ egyik legnagyobb 3D nyomtató gyártója. Ennek köszönhetően a saját tartalmain túl óriási felhasználói tudásanyag halmozódott fel termékeiről az interneten.

A FreeDee augusztus 31-ig hirdette meg az ajánlatát, ami keretében nettó 100 000 Ft értékben kiegészítőket (például nyomtatószálakat vagy szkennert) vásárolhatunk az új 3D nyomtatónk mellé, de választhatjuk azt is akár, hogy az összeg egy részét kedvezményként a nyomtató megvételére fordítjuk. A részletekről ezen a weboldalon, valamint közvetlenül Nagy Péternél a 0670 600 3088 telefonszámon és a nagy@freedee.hu e-mail címen érdeklődhetünk.

FreeDee Printing Solutions www.freedee.hu

A FreeDee Printing Solutions az otthoni és kisszériás tárgyalkotás, a profi és hobbi-designerek igényeinek kiszolgálására alapított magyar startup vállalat. A cég alapítója az Origó-t és a T-Online-t közel tíz éven át vezető, jelenleg kockázati tőkésként tevékenykedő Simó György. Társa, Honti Pál vállalkozó, befektető és több startup mentora. A társaság a blogján (www.freedee.blog.hu) keresztül rendszeresen beszámol a 3D nyomtatás legfrissebb híreiről, trendjeiről.

További kérdések:

Szabó Diána

szabo@freedee.hu

+36 70 600 3783

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
TERMÉK + MEGOLDÁS

Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

Média Partnerek