Loctite 3090

2015. április 24., péntek, 10:36

Címkék: adagolópipetta Henkel Loctite 3090 kétkomponensű ragasztó pillanatragasztó

A Henkel Loctite 3090 instant ragasztója több anyaghoz is használható, gyorsabb, mint az epoxigyanta, és jobb réskitöltésű, mint egy pillanatragasztó, korszerű technológiát biztosít a műhelyben – gyorsabb, egyszerűbb és hatékonyabb munkavégzést és minőségi eredményeket.

A pillanatragasztókkal számos ipari gyártási folyamatban gyors és jó eredmény érhető el: szinte minden anyagtípus megbízható ragasztására alkalmasak, és hatóidejük igen rövid. Karbantartásnál és javításnál gyakran gazdaságos alternatívát kínálnak a költséges javítással és alkatrészcserével szemben. Mivel azonban a hagyományos cianoakrilát alapú termékek viszkozitása alacsony, réskitöltő képessége gyenge, csak szorosan illeszkedő elemek ragasztására alkalmasak. Ez jelentősen szűkíti ezeknek a népszerű ragasztóknak az alkalmazási területeit.

A Loctite 3090 pillanatragasztó új megoldást jelent a réskitöltő ragasztásra, például az irányjelzők javítására

A Loctite 3090 kétkomponensű ragasztója a hagyományos termékekkel megegyező ragasztási szilárdságot és gyors kötést nyújt, de emellett akár 5 mm-es rések kitöltésére is alkalmas, így az eddigieknél jóval több területen alkalmazható. A Loctite 3090 szinte minden anyag ragasztására alkalmas, beleértve a fémeket, a legtöbb műanyagot, a gumit és a kerámiát. Ezen kívül alkalmas porózus anyagok – fa, papír, parafa – megbízható ragasztására is.

Az új Loctite réskitöltő ragasztó a legkülönfélébb ipari folyamatokban alkalmazható, így például az iránytűk gyártásában

A termékkel történő munkavégzést megkönnyítik az anyag továbbfejlesztett jellemzői: az átlátszó ragasztó egy sűrűn folyó gél, mely akár függőleges felületeken is egyszerűen, csöpögés nélkül használható. Az innovatív adagolópipetta pontos és megbízható használatot tesz lehetővé, és biztosítja a keverési arány megfelelő szabályozását, a kényelmes ikerkartus garantálja a ragasztó precíz, tiszta felvitelét. Az egykomponensű ragasztóktól eltérően a Loctite 3090 térhálósodása nem a levegőben található nedvesség segítségével történik, hanem külön aktiválószert tartalmaz. A statikus keverőszár biztosítja a két komponens keverési aránynak megfelelő összekeverését, valamint hogy a hőmérséklettől és a levegő páratartalmától függetlenül a termék a meghatározott idő alatt kössön meg. A felvitt ragasztó 90-180 másodperc alatt szilárdul meg. A létrejövő kötés kellően erős az összeragasztott elemek felhasználásához vagy további megmunkálásához.

www.henkel.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
TERMÉK + MEGOLDÁS

Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

Média Partnerek