Bővíti 3D nyomtató portfólióját az RS

Az Ultimaker új, kis helyet foglaló S3 nyomtatója segíti a kisebb vállalkozásokat a 3D nyomtatás felé való elmozdulásban, míg az S5 csomag professzionális gyártáshoz készült

2020. január 30., csütörtök, 18:11

Címkék: 3D nyomtatás additív gyártás asztali 3d nyomtató RS Components

Az RS Components (RS) bejelentette Ultimaker 3D nyomtatóportfóliójának bővítését, amelynek keretében kapható az Ultimaker S3, valamint az Ultimaker S5 Pro Bundle, amely professzionális gyártási környezethez készült.

A könnyen használható Ultimaker S3 egy kis helyet foglaló szálhúzásos (FFF) 3D nyomtató, amely kiváló minőségű és kompozit-kész teljesítményt nyújt. Az egység alacsonyabb költségű belépési pontot biztosít vállalkozások számára a házon belüli 3D nyomtatáshoz. A kettős extrúziós nyomtatófejjel és egyedi automatikus fúvókaemelő rendszerrel, valamint cserélhető nyomtatófej magokkal rendelkező nyomtató 230 x 190 x 200 mm építési térfogatot kínál 150–60 mikronos rétegfelbontással egy opcionális 0,25 mm-es fúvóka útján.

Már szintén kapható az RS-nél az Ultimaker S5 Pro Bundle, amely professzionális 3D nyomtatási képességeket kínál, és számos műszaki igényt kielégít a prototípusgyártástól az ipari minőségű végfelhasználói komponensek és alkatrészek gyártásáig. A csomag tartalmazza a csúcskategóriás Ultimaker S5 nyomtatót, amely már önállóan is kapható az RS-nél, az S5 Air Manager-rel és Material Station-nal együtt.

Az Air Manager biztonságosabb munkakörnyezetet nyújt zárt, fordított légáramlással az S5 nyomtatóhoz. Optimalizálva a nyomtatási minőséget és biztonságos fizikai elhatárolást biztosítva a nyomtatási területnek, az egység a 3D nyomtatás során keletkező ultrafinom részecskék (UFP) akár 95%-át kiszűri, lehetővé téve több alkalmazást több anyag biztonságos felhasználásával.

Az S5 Material Station szintén problémamentesen kapcsolódik az Ultimaker S5 nyomtatóhoz, hogy segítse az anyagkezelést. A nagyobb volumenű gyártást lehetővé tevő kialakítás biztosítja akár hat szálorsó és akár 4,5 kg anyag betöltését a páraszabályozással ellátott kamrába. A különlegesen megtervezett intelligens funkciók tartalmazzák a kompozit-kész adagolóorsókat, száláramlás érzékelőket és automatikus kapcsolást, amikor a szálorsó kifut. A nyomtatóhoz kapható anyagok körének bővítése azt jelenti, hogy alkalmazások szélesebb köréhez használható.

Mind az S3 és S5 nyomtatóhoz tartozik egy szoftvercsomag, amely a következőket tartalmazza: Ultimaker Cura a nyomtatás előkészítéséhez; az Ultimaker Connect kezelőszoftver; és az Ultimaker Cloud, amely lehetővé teszi a távnyomtatást. Azon túl, hogy az S5 Pro Bundle részei, az Air Manager és a Material Station szintén önállóan is kapható az RS-nél. Mind az Ultimaker S3 és az S5 Pro Bundle beszállítója mostantól az RS az európai, közel-keleti és afrikai térség országaiban.

hu.rs-online.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
TERMÉK + MEGOLDÁS

Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

Média Partnerek