3D nyomtatók a BCN3D Technologies cégtől a Farnell kínálatában

2021. július 14., szerda, 14:24

Címkék: 3D nyomtatás additív gyártás additív technológia asztali 3d nyomtató Farnell

A BCN3D egyedülálló kettős extrudálási architektúrájával és független kétfejes kivitelével ipari minőségű 3D nyomtatás érhető el.

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell a BCN3D Technologies (BCN3D) technológiával bővítette a 3D nyomtatási termékeinek globális portfólióját. A BCN3D3D nyomtatóinak sorozatát úgy tervezték, hogy a legnagyobb termelékenységet nyújtsa zökkenőmentes nyomtatási funkciókkal, beleértve a sorozatgyártási képességeket, a teljes hálózatosíthatóságot és a többnyelvű funkciókat.

A BCN3D egyedülálló kettős extrudálási architektúrája független kétfejes kialakítással ipari minőségű nyomtatást és masszív funkcionális alkatrészek legyártását tesz lehetővé, amelyek az oktatási és ipari szektorokban történő felhasználásra egyaránt alkalmasak. A BCN3D sorozatban szabványos anyagok, például PLA, PET-G, TPU 98A és PVA használhatók fel. Valamennyi nyomtató számos nyomtatási funkcióval rendelkezik, beleértve az egydarabos gyártás, a sokszorosítást, a tükrözést, a többanyagos üzemmódot, valamint a leoldható támaszanyagos működést.

A BCN3D legnépszerűbb 3D nyomtatói már elérhetők a Farnell kínálatában:

  • Az Epsilon W50 és W27 nyomtatókat nagy méretű alkatrészek ipari minőségű anyagokkal történő legyártására tervezték olyan funkciókkal, mint a passzív fűtött munkatér, a teljes burkolat és a páratartalom-felügyelt környezet. Az Epsilon W50 és a W27 jobb nyomtatási minőséget kínál, ami kritikus fontosságú a vetemedésre hajlamos ABS nyomtatásnál. Az 5"-es színes, kapacitív érintőképernyő könnyű kezelhetőséget és a vezérlést biztosít. A nyomtatás Wi-Fi vagy Ethernet-kapcsolaton (online) és SD-kártyán (offline) keresztül indítható.
  • A Sigma D25 egy kisebb és olcsóbb modell a megömlesztett huzal eljáráshoz (FFF). A BCN3D legismertebb 3D nyomtatójának új generációja, a Sigma D25 az Independent Dual Extruder (IDEX) rendszert tartalmazza, amivel gyorsan gyárthatók le minőségi és pontos funkcionális prototípusok.

A kétéves garanciával szállított BCN3D nyomtatók nyílt forráskódúak, így az ügyfelek harmadik féltől származó anyagokat is használhatnak, beleértve a Farnelltől elérhető, népszerű, 2,85 mm-es Multicomp Pro sorozatot.

„A Farnell továbbra is együttműködik a világ vezető fejlesztőivel a termékfejlesztés és a gyártás terén annak biztosítása érdekében, hogy a csúcstechnológia mindig elérhető legyen globális ügyfélkörünkben – mondta James McGregor, a Farnell tesztekért, szerszámokért és gyártási tartozékokért felelős globális vezetője. – A 3D nyomtatás rendkívül fontossá válik a kutatásban, a fejlesztésben és az iparban, és a BCN3D az élen jár a 3D nyomtatással kapcsolatos kihívások innovatív megoldásainak kifejlesztésében.”

A barcelonai székhelyű BCN3D az asztali 3D nyomtatási megoldások egyik vezető fejlesztője és gyártója. A professzionális és az iparági felhasználók számára egyaránt alkalmas BCN3D termékeket hatékonyágra és sokoldalúságra tervezték.

A Farnell piacvezető tesztek, eszközök és gyártási készletek teljes körét kínálja készletről az elektronikai tervezés és tesztelés támogatására, minimális rendelési értékkel és oktatási kedvezményprogrammal. Az ügyfelek ingyenes hozzáférést kapnak online forrásokhoz, adatlapokhoz, alkalmazásjegyzetekhez, videókhoz és webes szemináriumokhoz, kiváló 24/5 ügyfél- és technikai támogatással, magyar nyelven.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BESZÁLLÍTÓI KAPCSOLATOK

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

Média Partnerek