10 milliárd kupak az új rekord

Újabb mérföldkőhöz ért a UNITED CAPS - egy év alatt 10 milliárd kupakot készített

2018. december 05., szerda, 10:14

Címkék: élelmiszeripar italgyártás műanyag műanyagfröccsöntés műanyaggyártás műanyagipar

A UNITED CAPS kupakokat gyártó nemzetközi vállalat bejelentette, hogy sikerrel zárult a magyarországi telephelyén megtartott rendezvény, amelyen a tízmilliárdodik kupak legyártását ünnepelték – ez egy DOUBLEFLOW volt, amely egy étolajokhoz készült innovatív termék. A vállalat története során most először gyártott 10 milliárd kupakot 12 hónap alatt.

A dunavarsányi üzem étolajokhoz és italokhoz való kupakok gyártására specializálódott. A UNITED CAPS dunavarsányi üzeme kaput nyit a cég számára Kelet-Európa felé, amely összhangban van a cég „KÖZEL HOZZÁD” stratégiájával – ennek lényege, hogy a kivételesen jó szolgáltatás nyújtásához a vállalat igyekszik az ügyfelekhez minél közelebbi pontról kiszolgálni az igényeket. A dunavarsányi telephely a régió számos ismert márkáját látja el termékekkel, többek között a lengyel Wielkopolski olajat is, amely márka Európa egyik leggyorsabban növekvő élelmiszeripari és italgyártó cégcsoportjába, a Princes Groupba tartozik. A UNITED CAPS jelenleg is beruházásokat folytat magyarországi telephelyén, amely hamarosan új gyártósorral bővül.

A magyarországi üzem kifejezetten étolajos és üdítő italos kupakok gyártására szakosodott – ilyen a DOUBLEFLOW is, amelyet a Wielkopolski márkájú olajoknál is használnak

„Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy legyártottuk a tízmilliárdodik kupakunkat – mondta a UNITED CAPS vezérigazgatója, Benoit Henckes. – Jelentős mérföldkő ez, amely a piacnak a UNITED CAPS vállalatba vetett bizalmát tükrözi. A megbízhatóság jeleként, a megbecsülés szimbólumaként is felfogható. A tízmilliárdodik legyártott kupak az innovatív DOUBLEFLOW termékkategóriába tartozott. Nálunk nem az a kitűzött éves cél, hogy mi gyártsuk a legtöbb kupakot. Viszont idén arra lehetünk büszkék, hogy immár tízmilliárdszor sikerült elkészítenünk a legjobb minőségű kupakot.”

A UNITED CAPS a dunavarsányi telephelyen ünnepelte ezt a sikert, ugyanis ott készült el a tízmilliárdodik kupak. A rendezvényen felszólalt Henckes vezérigazgató úr és Szili Szabolcs is, a dunavarsányi üzem igazgatója.

„Megtiszteltetés a dunavarsányi üzem számára, hogy mi készíthetjük el a UNITED CAPS tízmilliárdodik kupakját” – mondta Szili.

A UNITED CAPS idén a tízmilliárdodik alkalommal készítette el a világ egyik legjobb kupakját. A cég különösen büszke a DOUBLEFLOW nevű termékére, amely egyszerre két funkciót is képes betölteni. A DOUBLEFLOW jól példázza a UNITED CAPS által képviselt minőséget, szakértelmet és innovációt.

A DOUBLEFLOW egy étolajokhoz kifejlesztett precíziós kiöntőeszköz. Az ötletes DOUBLEFLOW kiöntőfej kiszélesíti a lehetőségek tárházát. Innovatív cseppalakjának köszönhetően kiválóan szabályozható, ezáltal fokozza a termék használati értékét. Könnyű szerkezetű és megnyerő kialakítású, így kompromisszumokat sem kellett kötnünk a cseppmentes működés eléréshez. Ez a típusú kupak nemcsak az üveg tisztaságának, de a tartalom minőségének tárolás közbeni megőrzése szempontjából is előnyös. Színek és nyomtatási lehetőségek széles választékával kapható, így az áruházak polcain az adott márka valóban kitűnhet a többiek közül.

Menno Bax, a Wielkopolski marketingigazgatója hozzátette: „Ez nagyszerű innováció. A Wielkopolskinál örömünkre szolgál, hogy termékeink a piacon betöltött pozícióját a DOUBLEFLOW-val erősíthetjük, amely megkönnyíti fogyasztóink életét, valamint hozzájárul a Wielkopolski márka termékstratégiájában kitűzött céljaink elérésében a lengyel piacon.”

www.unitedcaps.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
TERMÉK + MEGOLDÁS

Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

Média Partnerek