"élelmiszer-biztonság" címke cikkei:

Húsbavágó módszerek

Húsbavágó módszerek (Cikk)

Hagyománytisztelet és innovációs erő: a minőségi élelmiszergyártás eme két ismérve nem számít feloldhatatlan ellentmondásnak. A tradíciók terén a gyulai húsipar irigylésre méltó helyzetben van; a városban 150 évre tekint vissza a hentesáruk feldolgozása. De hogyan állunk a folytonos megújulás képességével? Egy pillantás a Gyulahús Kft. mindennapjaira ezt is elárulja: az üzemben már évtizedekkel ezelőtt szakítottak azokkal az elavult gyakorlatokkal, amik sok gyártó és karbantartó cégnél még mindig „jól bevált” módszereknek számítanak. A részletekbe Héczey-Szabó Mihály, a Gyulahús Kft. „A” üzemének műszaki vezetője avatja be a TechMonitor olvasóit.

Minden egy csomagban (Cikk)

A legfontosabb európai csomagolástechnikai vásárok egyikeként a nürnbergi FachPack szeptember 24-től 26-ig 1500 kiállítónak kínál tökéletes lehetőséget minden olyan termék, illetve szolgáltatás bemutatására, amely a csomagolással, gépekkel és berendezésekkel, feldolgozással (nemesítés), valamint logisztikával függ össze.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
TERMÉK + MEGOLDÁS

Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

Média Partnerek